Om koret

17.mai i Badeparken

Drøbak Mannskor ble stiftet i 1918, og vi har altså passert 100 år! Vi er Drøbaks eldste forening, noe man ikke skulle tro etter å ha hørt og sett oss. Vi er en munter gjeng som trives godt sammen og er for tiden rundt 30 aktive sangere. Repertoaret vårt er mangfoldig og vi har sanger til enhver anledning.

Koret er meget aktivt og holder konserter både lokalt og langt utenfor Drøbaks grenser. De siste årene har vi blant annet besøkt Bornholm, Praha, Skagen, Venezia, Istanbul, Dublin, Berlin, Brussel og Trondheim. På utenlandsturer tar vi gjerne med våre ektefeller/partnere.

26. mai 2018 hadde vi vår jubileumskonsert sammen med Sølvguttene i en fullsatt Drøbak kirke.

9. juni samme arrangerte vi sangerstevne for over 300 deltagere, som opptrådte på 3 scener i Drøbak sentrum. Dette var det sjette året på rad vi arrangerte et slikt stevne, så dette har blitt en tradisjon. Også denne gangen med stor suksess: Værgudene var igjen med oss!

Er du glad i å synge og kan tenke deg å prøve deg hos oss så er det bare å ta kontakt.

Vi har ukentlige øvinger onsdag 19:30 – 21:30 i Bytingstua i Drøbak kino, 2. etasje under ledelse av vår inspirerende dirigent Espen Erdal.

Drøbak mannskor tar ulike typer oppdrag i både private og offentlige sammenhenger, som for eksempel firmatilstelninger, julebord og jubileer.

Når du Tipper eller spiller Lotto: Tilknytt Drøbak Mannskor som din grasrotmottaker!

Send SMS: Grasrotandelen 847455802 til 2020
eller trykk på denne lenken og ta den med til en tippekommisjonær for registrering.