Påmeldinger o.a.

Viser til informasjon som Truls ga på gårsdagens øvelse. Det er fint om alle deltar og hjelper oss slik at vi slipper å lure på hvem som deltar eller ikke deltar. Dette er spesielt viktig når man skal melde på til konserter og eventuelle «etterpå lag».

Nå gjelder dette i første omgang hva hver enkelt mener om festivalen vår, 1.6.2024 Festen etterpå, kl. 18:30, skal du være med eller ikke? Å være med på festen koster kr. 450,- som betales til vår konto 1617.20.34938. Likeledes ta en titt på konserten i Moss, med etterpå følgende fest på Rundhuset i Nesparken. Konsertavgift dekkes av koret men også her koster festen kr. 450,- som betales til samme nevnte konto. Dette siste skal ikke gjøres før endelig påmelding er foretatt.

Å melde seg på er enkelt. Logg på, på første side (Hjem) finner du aktivitetene. Trykk på aktuell dato og du får oppet skjema som ber om svar (Ja/Nei), trykk deretter på Lagre og gå ut (2 ganger <-). Får du det ikke til? Send da en sms/mail til Truls, Thorbjørn eller Terje med din melding, så fikser vi det.

Å melde fravær på øvelse gjør du under valget Medlemmer.