Øvelse DMK 22 november kl 18:00 med oppmøte kl 17:45, Drøbak Kirke

Hei kjære sangere og hjertelig velkommen til øvelsen f.k. onsdag som holdes i Drøbak Kirke fra kl 18:00 til ca 21:30  OBS OBS MERK TIDEN 

Før jeg kommer med ytterligere praktisk info vedr. øvelsen må jeg overbringe dere en trist nyhet med at vår sangerbroder Kjell Johansen sist lørdag mistet sin kjære Aud.  Hun ble akutt syk og innlagt på sykehus forrige torsdag.  Våre tanker går til Kjell og hans familie og koret har overbrakt ham en kondolansehilsen med en blomst.  Vi håper å se Kjell tilbake i koret så snart han selv føler for det, og vi forbereder oss på sang om han og familien ønsker vår deltagelse under Begravelse/Bisettelse. 

Så til ukens øvelse som denne gangen blir en lang øvelse med det programmet som er satt opp for konserten den 13 desember i Drøbak Kirke. Dere fikk dette på øvelsen sist onsdag og det ligger også på hjemmesiden drmkor.no .  Espen vil sammen  med fru Kerstin lose oss igjennom denne øvelsen og det gir oss garantert høy kvalitet og stort utbytte.

Vær oppmerksomme på at temperaturen i Kirken en noe lavere enn de fleste av oss har hjemme så det er lurt å ta på seg varme klær.  I følge Kirkekontoret ligger temperaturen på minimum 15 grader, mest sannsynlig nærmere 18 grader, så når vi står og synger blir det helt OK.  Det er lurt å ta med seg en flaske vann / noe å drikke/ da vårt vanlige service apparat «henger igjen» i Bytingsalen.

Da håper jeg «alle» kan komme denne onsdagen slik at vi får en god øvelse, for nå er det ikke så lenge til den 13 desember.

mvsh

Truls